tisdag 23 juli 2013

några dagar som gått

Dagarna går i rasande fart så ibland känns det som jag inte hinner med allt som ska göras. Speciellt inför bebisens ankomst.  Nu är det två veckor kvar till bf och det kom över mig i helgen att den faktiskt skulle kunna komma vilken dag som helst nu.  Så fick ett ryck och såg till att liggdelarna till vagnen kom fram och tvättat lite kläder.  Idag har även en amningsbh blivit inköpt.  Det är väldigt lätt att tänka att man kan skaffa mycket efteråt men vissa saker är skönt att ha fixade.  Kvar är vaggan som ska fram och fixas till men den finns ju i huset i alla fall.  
Vi har även plockat de första blåbären för året.  Det finns hur mycket som helst men jag tror att lite regn skulle göra susen för de blåa små bären.  
Igår var vi på middag hos elinor och Jonas där vi även fick oss en dusch och grabbarna tog sig ett dopp i poolen och busade för fullt med deras tre grabbar.  
Bilderna kommer lite i konstig ordning men så är det ibland.  
Hugo i soffan är från ikväll då han var så trött efter kvällsmaten att han tyckte att han skulle sova i soffan.  Gulleplutten. 





Inga kommentarer: