onsdag 24 juli 2013

stort grattis Elin och Emil

Nu har vår lilla kusin till barnen kommit och vi har blivit morbror och moster till en liten tjej. Stort grattis Elin och Emil till ert lilla underverk.  Det verkar vara en envis liten tjej som själv bestämmer när det är dags att komma.  Antar att hon brås på sin mamma, eller vad tror du Elin?  Skönt att det är över och nu ska ni bara njuta av att vara föräldrar så hoppas jag att vi snart får se henne.  
Förutom att en liten tjej blivit född idag har vi fått träffa Erik och Åsas lilla Sixten idag.  Väldigt söt kille som grabbarna hade svårt att låta bli.  De ville gärna gunga honom så det där med att vi råkade sälja båda våra babysittrar spelar nog ingen större roll.  Tror att den lille då skulle få gunga lite väl mycket.  
Vi hamnade även en stund i blåbärsskogen.  Det är svårt att låta bli när bären växer så nära.  Victor går runt och bara äter och bara älskar det.  Hugo hittade som vanligt en skalbagge och då är blåbären inte längre intressanta.  Alice var ju även hon med såklart, min lilla följeslagare.  När det är dags för att rasta hundar och gå i skogen är hon mer än gärna med.  




1 kommentar:

Elin sa...

Tack Linda!! Haha ja lilla Sigrid brås nog på sin mamma i bestämdhet ;-) men är faktiskt lik sin kära pappa med :-) Nu väntat vi på den minsta kusinen :-)