onsdag 5 december 2012

Lika men ändå så olika...

 Hugo och Victor är tvillingar men ack så olika de är. I morse fick vi åter igen se detta tydligt. Hugo tycker om att sitta still även om det inte är så länge så kan han sitta en stund och gosa. Idag när vi gick upp var inget undantag, vi satt och mös i soffan framför nyhetsmorgon med en filt om oss och katten som värmde. Tror ni lille busiga Victor kunde sitta med oss. Nej då han är som värsta akrobaten och slänger sig upp från soffan och upp på bordet. Där satt han i några sekunder sen ner med en duns för att göra samma sak igen och igen... Jag tycker att det är så roligt att de faktiskt är olika både till utseende och beteende. Idag mår även grabbarna mycket bättre och är pigga och glada, vilket är skönt då jag efter gårdagen var ganska mör i kroppen. Det är inte roligt när de bara gråter och vill vara i famnen hela tiden, då känner man att man borde ha två famnar. Nu ska vi kurera oss och bli friska inför jul.
 Det har ju även kommit lite snö i natt, helt otroligt undra om vi får en favorit i repris från vintern 2009-10. Richard var upp 05.30 och började ploga så han skulle kunna ta sig till jobbet. Tror han kom i väg typ 08.45 och han börjar egentligen 07.30. Vet inte hur mycket som har kommit men skulle tippa på ca 40 cm om de räcker... Jag och grabbarna var ute en sväng förut och idag tyckte de till och med att det var lite roligt med snön. Tror de blev lite chockade i går och så mådde de ju inte helt prima heller.
Nu ligger de ute och sover och jag håller på att städa undan alla magsjukebaciller. BORT, BORT vi vill inte ha er här något mer. UT ur vårt hus!!! Tror ni de förstår om jag säger så?

Inga kommentarer: