måndag 24 december 2012

GOD JUL!!

God Jul alla vänner!! nu har julafton passerat och det är endast kvällen kvar. Här har vi haft en lugn och skön  dag med besök från mamma/mormor och Tidde och farfar/Leif. Tack för en härlig dag. Snön ligger tung och vit utanför så vädret har nog givit lite julkänsla då den satt långt inne i år. Mycket jobb och allt för lite tid hemma har gjort att stressen har intagit min kropp. Nu sitter jag i soffan och njuter av lugnet och stressen som har lagt sig och en hel veckas ledighet framför mig. Gästerna och åkt hem, grabbarna sover, tjejerna har stängt in sig på Bellas rum och tittar på film och Richard har åkt till jobbet. Richard har gärna fått gjort mig sällskap men annars känns allt väldigt skönt. 
 Under denna julafton har vi inte bara ätit julbord utan även fått dansuppvisning av Bella och Alice. Snacka om att hela golvet gungade.
 Så här fina var Victor och Hugo. Skjorta och slips, dagen till ära.

 Tomten kom även detta år och alla barnen både stora och små barn tyckte detta var roligt. Hugo vågade gå fram till tomten och blev mer och mer nyfiken ju mer paket han fick.
 Alice fick ett och annat paket även hon, ja hon kom ju på att hon faktiskt hade ätit sin gröt var dag så hon var nog värd några paket. Victor tyckte det var bäst att träffa tomten från pappas knä och där var det inga problem.
Så nu får ni fortsätta att ha en riktigt skön jul med mycket god mat och julgodis.

1 kommentar:

Sandra sa...

God fortsättning önskar vi er!