måndag 5 november 2012

Aptiten är välkommen tillbaka.

Det är så här jag är van vid att se våra grabbar äta. Att det har lastats in mat i kväll. De senaste dagarna har de inte velat ha mycket alls, vid lunch idag skakade Hugo bara på huvudet och var inte alls intresserad av att äta. Fil och proviva är det enda som har gått ner i magen, igår gick även några pannkaksbitar ner men det är långt ifrån vad de brukar äta. Trots att de inte har ätit förrän nu i kväll har de varit pigga och glada hela dagen men det var så skönt att se hur de lastade in pastagratängen och bara bad om mera. Tappade räkningen på hur många portioner de slank ner. 
 De tittar frenetiskt ner i tallriken och skrapar till sista slicken. SMASKENS!!!

 Grabbarna har även kommit på att man ska blåsa på maten innan man äter den och de rynkar så gulligt på näsan när de gör det.

 Mer mat tack!
Kan tro att Hugo tyckte maten var god, han var väldigt koncentrerad på att maten skulle komma till munnen. Detta är vår Hugo, grabben som älskar mat.
Vi tar en dag till hemma i morgon då det ska passera 48 timmar innan de får gå tillbaka till dagis. Även Bella får vara hemma i morgon och förhoppningsvis är vi alla tillbaka på dagis, jobb och skola på onsdag. Så nu säger vi hej då till Herr magsjuka för denna gången och hoppas att det dröjer ett bra tag till innan han stormar in i vårt hus igen. Richar är föresten den enda i familjen som än så länge har klarat sig så jag hoppas att jag inte har sagt hej då för tidigt. Tror att han klarar sig.
/Linda

2 kommentarer:

Micha75 sa...

Va skönt att det är på bättringsvägen alla barnen och att aptiten är tillbaka, grabbarna är så mysiga.
Kram

Sandra sa...

Skönt att ni verkar må bättre. Vi är nog också tillbaka på banan igen i morgon :)