fredag 2 november 2012

1 November är äntligen förbi...

Ja äntligen har denna dag passerat, inte trodde jag att detta datum skulle gripa tag i mig som det har gjort. I går var det precis ett år sedan vi fick reda på att Victor hade en cysta i hjärnan. Trodde jag hade glömt lite men inte då och det hjälpte ju inte att vi fick en tid för ultraljud på Hugos pung samma datum!!! Trodde ända in i det sista att vi åter igen skulle få uppleva en helt tyst röntgen-läkare som bara skulle pusta lite och sedan skicka oss till en annan läkare för svaret... Men inte denna gång, trots att det var samma läkare på samma dag fast ett år senare var det här en glad och positiv man som skojade med Hugo och berättade att här fanns det då två testiklar med bra flöde och endast vätska även om det var rikligt med vätska som han sa så var det "bara" vätska. Ingen dum tumör eller annat otäckt. TACK GODE GUD för detta besked. Nu blir det förmodligen operation men sen ska han bli bra och än så länge har han inget ont av att denna vätska. 


Höstlovet har nu snart passerat och tyvärr ha vi varit mycket hemma då Alice inte mått så bra, hade tänkt att vi skulle hitta på så mycket mer. Idag åt Alice dock frukost för första gången sedan i söndags med god aptit så jag tror nog hon är tillbaka igen. Barnen ska få avsluta veckan inför helgen med att åka på "spa" hem till farmor på "permgården" som de kallar hennes hem numera. De ska dit i eftermiddag och tjejerna ska bada bubbel-bad och ha det mysigt. Sen ska alla barnen sova där tills i morgon, och vad ska jag och Richard göra då? Helt själva ska vi åka till IKEA och handla lite. Ska bli kul att få bara vara själva för en stund.



Victor är väldigt förtjust i skor, han älskar att gå omkring i de inomhus. Helst har han sina stövlar på sig men nu när det är blött och skitigt ute tycker inte jag att det är så kul att de traskas omkring med inne. Så när det förbudet kom hittade Victor Bellas ballerinaskor och de är minst lika kul att gå omkring i även om de trampas ur ganska ofta.
/Linda

Inga kommentarer: