fredag 5 oktober 2012

Ingen vanlig dag...

Idag är det ingen vanlig dag då det är lilla mammas/svärmors/mormors födelsedag. Stort grattis mamma på din 53-årsdag. Tycker det är ganska bra att som 53-åring vara mormor till 6 barnbarn mellan 16 månader och 12 år! Det är många som vill fira dig idag. Jag och barnen åkte dit själva då Richard jobbar, vi fick god tårta och "kalaskakor" även grabbarna fick smaka lite tårta vilket de tyckte var väldigt gott. 
Vi har även åkt på lite dagisbaciller då grabbarna har blivit förkylda, de har ingen feber men hostar lite och snoren rinner. Richard fick hämta dem tidigare på dagis igår då personalen inte tyckte att Victor riktigt orkade vara på dagis, kan tänka mig att detta bara är början. Hoppas de slipper att bli allt för mycket sjuka nu när de har börjat på dagis, har inget större minne av att tjejerna var så mycket sjuka men man glömmer fort. 
 Här är bilden som vi tog hos fotgrafen vid grabbarnas 1-årsdag, blir lite konstigt när man tar kort på ett fotografi, det är betydligt bättre i verkligheten. Har även ett kort på bara grabbarna men då det hade blivit en rispa på Victors näsa fick hon göra om den bilden. Det är inte heller lätt att hämta detta kort då hon typ aldrig har öppet!!!! Är dock väldigt nöjd med bilden då Victor mer eller mindre grät sig igenom hela fotograferingen. Vid detta tillfälle går det förbi en person med två hundar. Det tackar vi för!!!!
När vi åkte hem från mamma hade klockan dragit iväg lite förbi middagstid så då gick tjejerna in och lagade fredagsmaten det vill säga Tacos och då kunde jag och grabbarna rasta hundarna under tiden. Passade på att knäppa några bilder då jag har fått lite påbackning av syrran att det har varit lite knapert med inlägg och bilder den senaste tiden. Förstår henne då hon befinner sig i Norge, men här Emmie får du se hur grabbarna växer så hoppas vi att vi snart kan ses på riktigt igen. Håller även med henne om att inläggen har varit lite glest men det har varit så mycket den senaste tiden att jag har helt enkelt inte orkat. Ska bättra mig...




 La även in bilder på grabbarna efter duschen i kväll då Victor tycker att det är så roligt att ha kalsongerna på huvudet... tycker att han ser ganska roligt ut. Hugo håller sig till badlakandet istället, det kan han springa omkring med hur länge som helst. Nu sover de gott i sina sängar och jag och tjejerna ska sätta oss framför X-factor och mysa.
Ha en trevlig fredag /Linda

2 kommentarer:

Sandra på Ön sa...

Vad roligt med födelsedagskalas och så fin bilden på barnen är. Önskar er en fin helg. Kram från Sandra

johanna-tvillingmamma sa...

jättefint foto på alla barnen! Måste också ta ett snart, passa på nu när hösten bjuder på så fina färger!

Hahah Victor! Så gulligt!