lördag 15 september 2012

Bus och tacos

 Efter att grabbarna hade sovit middag idag var vi ute en sväng i det fina vädret sen gick vi in och det var bara bus som stod på listan idag. De åkte båt i plastlådorna och lekte titt ut. Vi sjöng och jagade varandra över golvet. De har så himla roligt med varandra nu, det har hänt mycket den senaste månaden.
 Självklart blir de osams flera gånger om dagen, som här har det helt plötsligt kommit på att de blev lite trångt i deras båt. Då bara ska den andra gå ur, problemet är ju att de är ju ingen som självmant kliver ur och låter den andra vara kvar. Men de har väldigt kul fram tills bråket träder i kraft.
 Som tur är så blir det väldigt snabbt vänner igen och då är det puss och kramkalas som gäller. De har två olika "puss-stilar". Victor pussas med öppen mun och Hugo riktigt smackar. Goa ungar man har!
 Idag tyckte tjejerna att även Hugo och Victor skulle få vara med och ha lördags-tacos och gissa om de tyckte det var gott. Det plockades och åt för fullt. Det känns verkligen som om de börjar bli stora nu. Men lördagsgodiset fick väntas med att plocka fram till de minsta hade gått och lagt sig.
Ha en mysig lördagskväll och sov gott./Linda