måndag 6 augusti 2012

30-årsfest och lite shopping

Oj vad dagarna går och tiden här inne har inte varit helt prioriterad just nu. Men jag får väl ta en liten sammanfattning om vad helgen har givit.
I lördags var vi bjudna på 30-årsfest till Elinor. STORT GRATTIS. Detta var en fest vi inte ville missa så Richard som skulle ha jobbat hela dygnet lyckades byta till fredagsdygnet istället.
Sen tidigare var det redan bestämt att tjejerna skulle åka tåg till linköping för att hälsa på farfar och Birgitta och självklart kan de aldrig få åka tåg smärtfritt. Sist var det storm och tåget tog över 4 timmar då det låg träd över rälsen denna gång ringer Bella när de nästan precis har kommit på och storgråter. Då tar de inte kontanter så de kan inte lösa biljett. Efter att ha fått reda på att de ändå är kvar på tåget och inte blivit avkastade kunde Richard lugna dem och sa att farfar kan betala när de kommer fram. Detta behövdes inte utan de fick helt enkelt åka gratis till linköping... Men fram kom de i varje fall. De gick på bio och tittade på Pettson och Findus teater. Det var två väldigt nöjda tjejer som kom hem under söndagen.
Grabbarna fick övernatta hemma hos farmor och Tommy vilket även det gick väldigt bra. Själva fick vi då gå på fest helt utan barn vilket är något som känns ganska konstigt men ibland är det välbehövligt. Det var en väldigt trevlig fest och vi fick en skön sovmorgon dagen efter.
Idag har jag, tjejerna och mamma/mormor varit i Norrköping för att handla lite kläder till barnen och jag är verkligen nöjd med våra inköp. Tjejerna var även de nöjda med dagen och tyckte att de hade fått bra kläder inför skolstarten. Grabbarna fick en helt ny "mjukisklädes-garderob"vilket blir perfekt inför dagisstarten. Tack mamma för trevligt sällskap det får vi göra om igen.
/Linda

Inga kommentarer: