söndag 15 juli 2012

Bröllop

Igår var det bröllop för hela slanten, mamma och Tidde är numera herr och fru Anderberg. Stort grattis till er.   Vädret denna dag kunde ha börjat bättre, det ösregnade hela förmiddagen och fortsatte hela vägen till kyrka och under tiden, när vi kom till festlokalen hade regnet helt plötsligt upphört och sen var det en hyfsat fin kväll resten av tiden. 
De var så fina och jag tror att de var väldigt nöjda med dagen. Vi åt gott och det var trevligt. Jag lyckades till och med att hålla ett tal, något som jag inte gör speciellt ofta men jag tror att det var ganska uppskattat. Vi skulle ge dem en förstoring av alla barnen som tyvärr inte har blivit klar då vi var lite sena, den får de vid ett senare tillfälle så fort den är klar... 
Vi hade tur då vi inte fick med oss resesängarna hem från dem i fredags, varför de hade ställt ner dem i festlokalen. Detta gjorde att grabbarna somnade kl 19.00 precis som vanligt och sov hela kvällen. Vi åkte hem ca 23.30 då vi var rätt så trötta då vi varit vakna sedan 04.15 denna morgon då grabbarna tyckte att det var dags att gå upp då.