fredag 8 juni 2012

Härlig fredag med kvällsbus.

Det är alltid lika härligt när fredagen infinner sig, man får en härlig helgkänsla och tjejerna tycker det är så skönt med helg. En vecka kvar nu innan sommarlovet det är inte klokt vad det har gått fort. Maj har bara passerat och snart har halva juni rusat förbi.
                                     
 Under sommarlovet ska vi ta det lugnt och ha sköna långa mornar som här på bilden. Hugo och Alice i soffan, Hugo sitter i "kungastolen och tittar på något barnprogram antagligen. Det är så skönt att kunna ta det lugnt så det ser vi fram emot. Tjejerna har varit helt otroliga varje morgon. Bella sätter sin klocka på 06.10 då går hon upp och väcker Alice innan hon duschar, sen gör hon gröt till hela familjen och 7.05 beger sig båda tjejerna till bussen. Då grabbarna vaknar väldigt tidigt brukar jag vara uppe men är då i full fart med att se till att de båda får i sig välling och jag brukar ha en och annan blöja som ska bytas då de anser att bajsa kan man göra helst när blöjan är helt nybytt och gärna flera gånger på morgonen. Vissa mornar har grabbarna varit vakna redan 04.30 och då händer det ibland att vi lyckas få dem att somna om men då ofta typ kl 06.00 när tjejerna går upp och då i våran säng. Jag vill inte lämna dem i vår säng då det rör sig välidgt mycket även när de sover, därför brukar vi försöka ligga kvar en stund då det rör sig om en halvtimmas extra sömn, inte helt fel. Dessa dagar har tjejerna skött allt själva, våra två stora duktiga tjejer.
                                     
 Victor är en riktig charmkille när kameran är framme, han bara ler lite fint och är tämligen nöjd med livet.
                                     
 Här är ytterligare ett bevis på tjejernas framfart då det gäller att fixa i deras hår. Nu är det ju så att Hugo är den som faktiskt har lite hår och här har han fått en Backham-frilla. Han är bara för söt. Än så länge så håller de sig till att fixa med vatten, men snart är det väl gelé i hans hår...

                                     
 I kväll var det bus som gällde som det ofta är när pappa är hemma på kvällen. Båda grabbarna tjuter av skratt bara han närmar sig fötterna på dem. Det är lite kul för busas det med den ena som skrattar även den andra. Det var en skön avslutning på dagen.

                                      
Victor älskar att pussas, det gör han gärna och med stor öppen mun. Hugo är inte lika pussvänlig utan sträcker fram pannan om man ber om en puss. De är så söta och goa nu, man känner att det kommer bli väldigt jobbigt att ta sig till arbetet efter sommaren, det är ju nu som allt börjar bli riktigt roligt och man får lite respons på det man gör. Även om det är ett tufft jobb att vara hemma så är det bara för mysigt den största delen av tiden.
/Linda

Inga kommentarer: