söndag 10 juni 2012

Grillkväll

Igår var vi bjudna till Jonas och Elinor på grillkväll som även slutande med övernattning. De bjöd som vanligt på  god mat, denna gång tre rätters då vi firade att Elinor är klar operationssjuksköterska. GRATTIS Elinor. Alla ungarna lekte för fullt hela dagen och stupade i säng 21.30, ja alla utom Hugo och Victor som somnade som vanligt strax efter kl 19.00. De har så roligt alla barnen. Däremot fick vi en väldigt trälig natt då Hugo inte alls var på humör utan vaknade när vi skulle lägga oss och var vaken i två timmar...till kl 02.00, vaknade sen efter ytterligare 2 timmar och det var den sömnen vi fick. Är ganska trött nu så det blir en tidig kväll för oss misstänker jag.  Eller för mig i alla fall, Richard är på väg upp till gärdet för att förhoppningsvis få skjuta en gris. Vi har ju sått ärtor och vete till en fågelåker och gissa om grisarna har varit där. Skjuter han en gris så blir det gotlandsgrisen och grillkvällarna är då räddade. Kan tänka mig att han inte ger sig i första taget då vi sett att de varit där varje natt sedan det blev sått. Kan med andra ord bli en lång natt för honom. Tur att han har semester.
Under förmiddagen planerade vi inför Gotlandsresan, oj vad tjejerna längtar tills vi ska åka. De skriver långa listor på vad som ska med så inget ska glömmas. Vi får nog provpacka innan vi ska iväg då bilen och hundkärran kommer bli proppfull. Det blir nog en syn vi sent kommer glömma, vi har idag även haft kontakt med de som hyr ut och fick redan på att det finns två barnstolar så de slipper vi i varje fall ta med. Det räcker med två resesängar, ja och så allt annat så klart.
Nu är vi inne på sista veckan inför sommarlovet och kan tro att den kommer att gå fort då det är mycket inplanerat med fotbollsträningar, matcher och klipptider för tjejerna. Nu fattas bara den där härliga sommarvärmen som vi väntar på. Det har regnat lite varje dag nu och igår kom även åskan dånandes, nu vill vi ha sommar på riktigt.
/Linda

1 kommentar:

Sandra på Ön sa...

Roligt med grillning, men vad jobbigt att inte få sova, man blir lite som i en bubbla dagen efter en natt med lite sömn. Hoppas att han lyckades skjuta någon gris och att du har fått sova i natt.