tisdag 19 juni 2012

första veckan på sommarlovet

Nu har sommarlovet börjat och allt vad det innebär. Denna vecka är det fotbolls-skola som gäller. Måndag, tisdag, onsdag är det fotboll från morgon till eftermiddag. Något som tjejerna gör varje sommar och som de tycker är så roligt. Det började  med en ganska fin och solig dag som på kvällen när grillen kom fram gick över i ösregn.... Richard stod ute i regnjacka och grillade, ska man grilla så ska man. Richards arbetskamrat Eric och hans sambo Åsa var här och åt middag. Det var en väldigt trevlig kväll som blev en aning sen, halv två i natt CYKLADE de hem. De har "bara" 1.5 mil hem. Tycker det är ganska tappert. Grabbarna tyckte att det var dags att gå upp redan kl 6 så mycket sömn har det inte blivit. Man är glad då att man inte drack allt för mycket utan höll sig till ett par glas.
Vi hade i varje fall en väldigt trevlig kväll så då får man väl ta att det ibland kan bli lite sent, nu ska jag väcka de stora barnen och fixa lite frukost innan vi beger oss till Odensvi för fotboll.
/Linda

1 kommentar:

Sandra på Ön sa...

Härlig start ni har fått på semestern. Hör av mina kollegor att det finns hur mycket aktiviteter som helst för barnen på sommarloven. Här lyser solen i dag. Hoppas att den gör det hos er också.