onsdag 7 mars 2012

Alice födelsedag!!!!

Ställde klockan på 05.45 idag och som jag misstänkte sov grabbarna väldigt gott vid den tiden så det var tur att jag ställde klockan. Victor var vaken inatt så han tog igen sig lite på morgonen.
Det var en glad tjej som vi väckte på sängen, det är inte ofta man ser Alice vakna så fort. Hade gjort varm chocklad och bulle som "frukost" på sängen, det var väldigt uppskattat. Då Richard inte är hemma förrän i kväll så fick Alice bara ett litet mindre paket nu på morgonen, det var en bok. Izabelle som är lite rolig gav även henne även sin cykelnyckel då hon anser att det är dags för Alice att ha en större cykel. Tanken är att Izabelle ska ta min när hon behöver en cykel. Smart unge.
Ikväll ska hon få sitt stora paket, och hon är så nyfiken på vad det är. Självklart finns det bara en sak (som vanligt, Alice är ganska bestämd med vad hon önskar sig) som står överst på listan. Denna gången är det en keyboard, vi får väl se vad det finns i paketet när Richard kommer hem.
Frågade även henne vad hon ville ha för mat på sin födelsedag. Svaret blev kanske inte det många andra barn önskar sig, som hamburgare eller pizza utan istället svarade hon "Har vi inte någon sadel eller något annat gott kött vi kan äta med potatisgratäng till?" En riktig liten finsmakare har hon blivit. Och visst har vi det och det är klart att tjejen ska få sadel till middag när hon fyller år. Så nu ligger det en dovkalvssadel och väntar på att bli tillredd. Det är våran tjej det.
Stort grattis Alice på din 9-årsdag!!! Återkommer ikväll om vad det var som väntade i paketet....
/Linda

2 kommentarer:

Christel sa...

Hipp hipp hurra till Alice idag!

Kram från oss på Björkö :)

Anonym sa...

Grattis Alice & ha en kalasbra födelseda´!
Från oss i Snåret