måndag 13 februari 2012

Alla hundar hemma!!!

Nu är familjen komplett igen. Christel och Magnus var här i lördags på middag och hade då med Elda och Spexa, tack åter igen för hjälpen med våra hundar. Det var två glada ladugårdshundar vi fick tillbaka, kan nog tro att de har haft det väldigt bra. Nu är alla familjemedlemmar tillbaka och allt känns som vanligt igen. ÄNTLIGEN!!
Anders från skåne har varit här i helgen oxå, det jagades i skogen på lördagen och fiskades i söndags. Lördagen var bitande kall då det var nästan 10 minusgrader under hela dagen, men det gick nog att hålla sig varm genom att gå drev i snö upp till vaderna. Söndagen bjöd i stället på plusgrader och en stor sol men fiskelyckan var inte på deras sida denna gången. Den som fick störst och mest var så klart Alice, denna storfiskare. Det är samma visa varje gång, jag tror hon snart får lära gammelgubbarna hur en fisk ska fångas.... Även om det inte blev mer fisk än vad katten vill äta var i alla fall Alice väldigt nöjd som har väntat länge på att få fiska på isen. Isen var inte heller så speciellt tillförlitlig så det kan nog vara så att det var första och enda gången det blev något isfiske denna vinter.
Nu är det bara en vecka till det är sportlov, undrar var tiden tar vägen det går så himla fort. Snart är det vår och snön försvinner, det längtar vi till. Ska bli så skönt att slippa alla vinterkläder och bara kunna gå ut i endast en varm tröja. Det är så klart en liten stund kvar tills dess, men det är inte så långt borta heller. Som tidigare sagt, det går fort!!
/Linda

Inga kommentarer: