fredag 10 februari 2012

vi i femman

I går fick jag och Alice äran att följa med till kalmar för att se regions-semifinal i vi i femman. Tack Agnetha och Natali för hjälpen med grabbarna så vi kunde följa med. Var lite rädd att det skulle bli inställt då det hade kommit snö under natten och bildat drivor längs vår väg och ingen plogbil under morgonen. Men man ska inte vara så orolig här på landet plogbilen kom till slut och barnvakten kunde komma och jag tog mig till Blackstad.
Tyvärr blev det förlust denna gången för Bella och hennes klass, men de var ändå så nöjda vilket de verkligen ska vara. De har varit så duktiga och det var en jätteduktigt klass de mötte igår, så de gick med flaggan i topp. Trots förlusten kan de fortfarande gå vidare, då två av de lag som förlorade igår kan gå vidare på högst poäng under hela tävlingen. Så vi får vänta och se vad som händer. Hur det än går har de gjort en väldigt bra och spännande tävling som de ska vara väldigt stolta över. Detta blir ett minne för livet.
Jag har ju berättat om vårat varmvatten som frös, nu är det tillbaka och vi kan duscha varmt igen. Skönt. Man uppskattar varmvattnet när det kommer tillbaka om man varit utan i några dagar.
/Linda

Inga kommentarer: