torsdag 15 december 2011

samtal från linköping

Äntligen idag ringde kirurgen från linköping och nu finns det i varje fall en plan. Eftersom det är jul om en vecka finns det ingen möjlighet att Victor kan bli opererad och hemma tills dess, och för att undvika en jul på sjukhus ska vi nu göra ett nytt ultraljud på måndag i Västervik, är detta då oförändrat mot tidigare väntar vi en vecka med MR och operation så julen hinner passera. Men blir Victor helt plötsligt sämre eller att ultraljuden tyder på att det forsätter att fylla på sig måste operationen ske innan.
Jag frågade angående hur han såg på om operationen verkligen ändå kan vara lyckad då cystan har fyllt på sig och han trodde inte att operationen var lyckad till 100 % så vi ska ställa in oss på operation. Och när Victor ändå är nedsövd under MR-undersökningen ska det finnas en operationssal bokad för eventuell operation under samma narkos. Detta känns skönt då han redan har varit nedsövd så många gånger nu. Vi har alla även blivit väldigt förkylda så jag hoppas nu att Victor hinner bli lite bättre inför narkosen.
Även om det ser ut som om Victor kommer att få genomgå en ny operation så känns det ändå bra att det nu finns någon form av plan, det känns lite tryggare. Så får vi även hoppas på att vi slipper en jul på sjukhuset utan vi får ta nyår där istället. Så hoppas vi att det nya året startar under bättre förutsättningar. Allt började på barnens höstlov och så får vi avsluta det förhoppningsvis på deras jullov.

Måste även gratulera Magnus på Björkö till vinsten i halv åtta hos mig. Vi tvivlade aldrig. Du hade verkligen en vinnarmeny. STORT GRATTIS!!!

/Linda

Inga kommentarer: