tisdag 6 december 2011

Är vintern här?


Titta så fint det såg ut i morse när vi vaknade. Snön låg vit och det kom fina flingor från skyn. Det kom lite igår oxå men det såg mer ut som frost än snö. Den är till och med fått ligga kvar under hela dagen och nu sjunker graderna ute. Här är det -3.5 grader just nu och stjärnklart. Ser bra ut tycker jag. Det blir ju lite ljusare när det ligger snö på backen. Jag säger inte nu att jag vill ha lika mycket snö som de två tidigare vintrarna men lite kan vi väl få. Det blir ju även lite mer julkänsla då.
Barnen har varit ute och försökt kasta snöbollar men det lyckades inte då graderna var under nollsträcket, men kul hade de i varje fall.
I morse fick även Hugo följa med ut till hundarna då han har kommit underfund med att sova på dagarna är bara till för småbebisar, har har endast sovit 1 timma under hela dagen. Så han var ganska så trött här i kväll. Victor sover desto godare, har inte sovit lika mycket som igår vilket känns skönt utan mer normala sovstunder. Hans fontanell är fortfarande mjuk men inte något insjunken och då ska ju allt vara bra. Hoppas jag.... Det är ju faktiskt så att innan var hans fontanell kanske lite väl insjunken. Och när Richard kom hem idag efter 1.5 dygn på jobbet tyckte han att den kändes mjukare än i går. Jag går och känner så mycket att till slut börjar man inbilla sig att det buktar åt alla möjliga håll, då känns det skönt när någon annans händer känner som inte känt på ett tag. Vi får hålla alla tummar för att det nu ska gå vägen.
Hugo och Victor har även fått testa älgköttfärs till middag idag och äpple/päron-mos med kanel till efterrätt, det tyckte de var väldigt mumsigt.
/Linda

Inga kommentarer: