söndag 11 november 2012

Fars dag och kalas.

 Ett riktigt bullkalas har vi haft här idag. Vi började dagen med att fira världens bästa pappa med frukost och paket på sängen. Därefter har vi bakat tårta inför stundande kalas för vår älskade Bella. Bella fick riktigt många fina paket som hon var så glad över.

Det är inte ofta grabbarna fikar men idag fick de hel bulle var och ni kan ju se att de var riktigt glada över denna bulle. Det smaskades för fullt. Supernöjda killar.

 Bellas tårta som bestod av rabarberkompott med vanlijsås och tryffel var väldigt uppskattad vilket alltid är roligt. Själva dekorationen var väl inte i bästa laget men det blev något i varje fall i sista stund. Skulle vilja ha lite verktyg för att kunna göra riktigt fina tårtor, tycker att det är så roligt.
 Grabbarna har verkligen kommit tillbaka nu efter magsjuka. Började faktiskt undra om det var något nytt på gång då de inte alls har varit på humör under veckan. Fram för allt har Hugo mestadels bara gråtit och inte velat äta. Idag har de verkligen visat sina rätta jag igen, de har lekt och busat hela dagen. Det är så roligt att se hur de leker med varandra nu, de hade jättekul under bordet och skrattade riktigt högt.

Inga kommentarer: