söndag 2 september 2012

Puzzel blev namnet

Nu är hon hemkommen, ganska snabbt var namnet bestämt, Puzzel. Tycker det är ett väldigt passande namn. Så nu installeras hon i stallet då hon inte hade varit ute ännu på natten. Tjejerna isolerade med filtar över buren och ställde henne inne i sjukboxen i stallet och första natten är nu gjord. Ett försök tidigare idag till att låta kaninerna vara tillsammans slutade i bråk så det får nog bli en stillsam övergång till sambo-boende.
Idag har dagen annars bestått av fotboll. Denna gången började dagen i Gamleby där Bella spelade match. Denna match slutade 1-1, det var en jämn och spännande match. Därefter fick vi följe av Ellen hem och så fixade vi lite mat och grabbarna fick sova en stund. När de sedan hade vaknade packade vi in alla i bilen igen och begav oss till Vimmerby för Alice och Ellens match. Där väntades ännu en spännande match som var jämn in i det sista. När det återstod 2 minuter avgjorde Tjust och de kunde vinna med 3-2. Bra jobbat tjejer.
Så idag har jag jagat grabbarna mellan olika fotbollsplaner för att förhindra att de skulle bli för många spelare på plan. De bara springer rakt ut och skrattar, de älskar verkligen bollar och kan inte för sitt liv förstå varför de inte får vara med och spela....
När vi sedan kom hem var det bara att ge dem en flaska välling och sedan sov det gott i sina sängar. Gullungar!!!
God natt /Linda

Inga kommentarer: