måndag 23 juli 2012

spring i benen

Nu är det full fart här hemma då även Victor har kommit på att det där med att gå är ganska roligt. Han kan fortfarande inte ställa sig upp utan något att hålla i men sen går det som bara den. Han har en väldigt rolig stil, han står en stund på stället och trampar igång innan han ger sig av. I kväll har han övat som bara den, han ställer sig upp och går tills han sätter sig på rumpan sen kryper han tillbaka dit han kan ställa sig upp och så sticker han igen och han tycker det är väldigt roligt. Våra små killar börjar verkligen bli stora. Hugo går även han mer och mer även om han kryper när han vill komma fram fort då det ännu går snabbare att krypa. 


 TV-dosan är nog den "leksak" som har hårdast valuta mellan bröderna, den som har lyckats att erövra den har vunnit. Som ni ser är Hugo väldigt glad över att det just är han som har den just nu. Vet inte vad det är som är så roligt men dosan men roligt är den.
En aktivitet som killarna älskar är att läsa böcker. De tar de chanser de får och sträcker gärna fram en bok och vill att vi ska läsa, där kan de sedan titta och lyssna på bok efter bok. De läser även mycket själva som här hittade jag dem djupt försjunkna i var sin bok. Hugo har även intagit "båten" där de ofta sätter sig. Det är precis att de får plats i backen men ibland försöker de klämma ner sig båda två. Det ser ganska roligt ut.
/Linda

Inga kommentarer: