fredag 27 juli 2012

lite nostalgi

Efter åter en härlig eftermiddag på badstranden, denna gång var även Elin med som sällskap vilket ledde till att Alice äntligen kunde få simma ut till flotten. Vilken lycka!!! Åter igen glömde jag kameran, vet inte vad jag tänker med just nu men den kommer liksom aldrig med. Men vad passar då inte bättre än lite gamla bilder på tjejerna. Kan knappt tro att de en gång var så här små, mina stora tjejer. Det är inte klokt vad tiden går. Dessa bilder är tagna mellan 050606 - 050819. Alice var här lite drygt 2 år och Izabelle var 4.5 år. 
 Här var vi på gläntan som vi tillbringade många fina sommardagar på när vi bodde i Västervik. Här sålde de även väldigt goda våfflor som vi festade på ibland.

 Detta är mitt ute i skärgården då vi bestämde oss för att glömma allt vad som har med midsommar och göra och bara sticka ut med vår båt som vi hade då. Vi hittade en jättemysig ö där vi även hade lite sällskap av kor (!!!!!) vi grillande och tittade på solnedgången innan vi la oss i tältet. Det var nog den sommarens varmaste dag. Dagen efter fick vi däremot packa våra saker snabbt då himlen var kolsvart och vi hann inte mer än sätta oss i båten (öppen båt) innan regnet bara vräkte ner. Men vilken midsommarafton vi hade. Den minns vi än idag och kommer minnas långt fram.

 Våra gullungar som inte var svåra att fånga på kort. VART HAR TIDEN TAGIT VÄGEN?????

 Man kan se en hel del likheter mellan tjejerna och grabbarna. Ser ni???

Inga kommentarer: