lördag 7 juli 2012

Bus hela dagen.

Idag tog våra små grabbar lite sovmorgon, Hugo sov till 7.15 och Victor till 7.45. Tack snälla ungar det var första sovmorgonen på flera flera månader och det kändes att den var välbehövd. Annars var morgonen ganska gråmulen så vi tog en lång frukost jag och barnen, Richard arbetar dygn så fick klara oss utan hans sällskap, han är saknad när han inte är här, vi hade ju precis börjat vänja oss med dessa semestermornar. Det var väldigt kvavt ute och jag bara väntade på att det skulle komma ett åskoväder, men det kom aldrig men det kvava vädret bestod. Vi hade 27 grader och ingen sol och visst kan man åka till badet trots att det inte är soligt ute då vi inte riktigt visste vart vi skulle ta vägen. 
Så efter lunch packade vi ner lite frukt, vatten och kaffe och begav oss till sjön. När vi är där spricker det upp lite och även solen tittar fram lite mellan molnen. Det var ett bra beslut att åka dit, tjejerna badade i det 23 gradiga  vattnet och grabbarna lekte för fullt. Idag badade både Victor och Hugo, tidigare har bara Hugo badat men nu blev även Victor lite nyfiken på vad de gjorde där ner vid vattnet och oj vad roligt de hade. 
Efter två timmar fick vi fara hem då grabbarna var bra trötta och behövde sova lite. Efter tuppluren var det åter dags för bus och det med full fart. Hugo har kommit på hur han anser att ruschkanan ska användas. Han klättrar upp åt fel håll, han väder sig dock rätt när han är uppe och så åker han ner. Rätt som det var stod han högst upp och höll  sig inte i, det är då hjärtat nästan fastnar i halsgropen. Han är en riktig klätterapa och blir bara värre och värre för varje dag.  Det blev även lite bad i poolen för att svalka av dem lite. 
När det sedan var dags för att varva ner med pyjamas och välling tog tjejerna tag i att fixa maten. Så när grabbarna hade somnat fanns det pizza a´la Bella och Alice klar. Det kallar jag lyx, så nu sitter jag här, mätt, trött och en aning varm då det fortfarande klibbar ute något helt förskräckligt.  Även hundarna är mätta och rastade så nu ska jag slänga mig i soffan med Bella och Alice framför sommarkrysset.
Visar lite bilder som är tagna under dagen. /Linda








1 kommentar:

johanna-tvillingmamma sa...

hahha, perfekt fångade bilder ;-)