lördag 14 april 2012

Härliga dagar






Det var några dagar sedan jag skrev men vi har haft fullt upp med att ha påsklov och jag har varit helt slut på kvällen att jag har inte ens orkat starta datorn. Så det får bli en liten sammanfattning.
I onsdags åkte jag och barnen och hälsade på Ida, Tindra och Oscar, vi hade en trevlig eftermiddag med våfflor och lek. Det var ett tag sedan jag träffade dem så det var mycket roligt och barnen växer så det knakar.
I torsdags skulle vi ju på återbesök i linköping med Victor men på morgonen ringer de och säger att läkaren är sjuk så det blev inställt. Lite tråkigt då vi verkligen har sett fram emot att få de besöket gjort. Hoppas nu bara att det inte tar för lång tid innan vi får en ny tid. Men då Richard redan hade tagit ledigt från jobbet vill vi utnyttja denna dag till fullo. Så vi ringde till Jonas och Elinor och frågade om de inte skulle följa med till busfabriken och de tvekade inte utan packade in alla tre barnen i bilen och följde med och vi hade en kanondag. Tjejerna tar hand om grabbarna Halling på ett helt underbart sett och grabbarna tycker att de är så kul att få vara med två stora tjejer. Så det åktes bil och ruschkanor så det stod härliga tider till. Även våra små killar trivdes även om det var Hugo som lekte mest. Då han kan krypa var den lilla babyrenan som den kallades för helt perfekt för honom. Så nu har han lärt sig klättra oxå. Han for över till bollhavet som om han aldrig gjort annat.
Efter busfabriken tog vi svängen förbi IKEA och även det följde Elinor och Jonas med på. Så 4 vuxna och 7 barn på IKEA och jag tror aldrig jag har haft en lugnare dag på IKEA och detta är helt sant. Barnen skötte sig helt exemplariskt så detta var en liten försmak på vad sommaren på gotland väntar. Förmodligen en helt underbar vecka med massa lek och trötta barn på kvällarna. Dagen var heller inte slut efter IKEA utan tacos hemma hos oss fick avsluta denna helt underbara dag. Så även om dagen inte riktigt blev som vi tänkt från början så blev den nog till det bättre. Återbesöket blir ju förhoppningsvis gjord under de närmast två veckorna.
I går hade vi en väldigt regnig dag då det öste ner från morgon till kväll så det blev storhandling och storstädning på övervåningen, inte så roligt men välbehövligt. Idag har det varit friidrott på schemat så dagen har vi ägnat inne i staden då vi även blev bjudna på lunch hemma hos svärmor. På vägen hem hade vi helt plötsligt en röd bil uppkörd bakom oss och vilka var inte det, jo mamma och Tidde. Så det blev det lite fika och prat. Så även denna dag har varit bra och nu är det bara morgondagen kvar på detta påsklov som jag inte riktigt fattar vart det har tagit vägen.
En lite sammanfattning på en intensiv vecka.
/Linda

Inga kommentarer: