lördag 7 april 2012

GLAD PÅSK!!!

Vill bara önska alla en glad påsk, om det nu känns som påsk eller jul får vi alla känna efter. Blev lite överraskad när vi vaknade i morse och det låg 15-20 cm snö utanför!!! Ja vi hade blivit lite förvarnade men trodde kanske inte riktigt på det. Men så är det riktigt aprilväder.
Nog om det vill berätta lite om gårdagen som efter mycket om och men slutade med 60-årsfest för Birgitta nere i Sjöboda. Det var bestämt sedan innan att vi skulle åka dit redan som i torsdags efter att Richard slutat jobbet men då grabbarna inte alls var pigga kändes det bättre att kunna sova hemma och bara åka över dagen. Vi var ju tvungna att åka hem på fredagen då Richard skulle jobba på lördagen (idag). Men när vi vaknade i går efter en ganska bra natt, lite mindre sömn än vad som skulle vara önskvärt men ändå en bra natt och feberfria killar, var de ändå inte pigga. Victor ville inte äta och Hugo bara gnällde bestämde vi oss att det inte var värt att åka så långt över dagen. Och att de till och med varnade för att åka på vägen på grund av snö och halka så ringde jag till Birgitta som förstod men som såklart blev besviken. Inte mycket att göra åt tyvärr så vi förberedda oss för en helt vanligt dag, tog upp kött som skulle tillagas under dagen och bestämde med Patrik (Richards bror) som var besök från Göteborg att han skulle komma ut på förmiddagen på en fika.
Vi la grabbarna för sin förmiddagssömn och de sov och de sov...nästan under hela Patriks besök. Han som inte sett grabbarna sedan i sommras var ju såklart väldigt sugen på att träffa dem. Efter nästan 2 timmars sömn vaknade de. Hur pigga som helst. Jag tror de charmade Patrik riktigt ordentligt så då bestämde vi oss för ett nytt beslut. VI ÅKER!!!! Så det gjorde vi och vi möttes av en väldigt glad Birgitta och en lika glad farfar när de såg att vi kom. Så vi stannade några timmar för att sedan åka hem och vi ångrar ingenting. Grabbarna fixade resan helt exemplariskt och de var pigga hela tiden. Då de varnade för halka och snö åkte vi hem redan efter kl 18.00 vilket åter igen var ett klokt beslut då vi mötte snön i Gladhammar. Så tack för en trevlig eftermiddag.
Idag då stötte vi på nya hinder.... Denna snö gjorde att Richard var tvungen att ta vår stora bil till jobbet då det inte var plogat. Vi som skulle fira påskafton med mamma/mormor och Tidde. Pratar med mamma som då säger inga problem, du vet jag har Tidde. Ja du mamma du har fått det bra nu. ÄNTLIGEN!!! Tidde vill ju så klart att vi ska kunna komma så han hämtar vår bil på brandstationen och hämtar oss här oss mitt i skogen. Det är riktigt snällt det. Så denna dagen löser sig den oxå.
Det blev ett långt inlägg men för er som orkade läsa klart önskar jag er alla en GLAD PÅSK!
/Linda

Inga kommentarer: