lördag 31 mars 2012

småstjärnorna

Igår var vi bjudna på en fartfylld show. Tjejerna uppträdde i småstjärnorna, det var fart från första till sista stund. Vad jag däremot inte visste var att jag hade fyra söner istället för två?.... Ja Izabelle var en skäggig tonåring som var en riktigt hiphoppare på scen och Alice hade förvandlats till en liten cool kille. De var jätteduktiga båda två. De tycker det är så roligt att få visa upp vad de kan och vad de har övat på, då de har varit väldigt tysta om vad som komma skall. Det är även extra roligt när det inte bara är vi som kommer, denna gång kom mormor, Tidde och Emmie vilket de tackar för.
Efter showen var det fika och lotteri och några priser vann vi allt. En väldigt praktisk kylvätska som jag spanade in från första stund blev min. Alice och Bella vann även en mössa, ett par strumpor, en badtermometer och en ljusstake. Sista men inte minst fick Bella hålla ett tacktal till alla som varit med och sponsrat till deras Vi i femman-resor. Allt som allt skulle detta ha gått på över 30000 kr som de fick sponsrat. Det var allt från privatpersoner till kommunledningen som var med.
Tyvärr har jag inga bilder från denna kväll då vi i all hastn bara försökte få med oss alla barnen glömde kameran hemma.
Idag är det friidrott som stått på schemat och här har det även snöat!!!! Ja det är inte riktigt klokt, vi som trodde det var vår. Men nu ligger snön vit ute, förmodligen inte så länge till som tur är.
Idag är det inte någon vanlig dag heller då Birgitta fyller 60 år idag. Stort GRATTIS!!!! Får heller inte glömma att William fyllde 6 år igår, grattis även till honom. Vi kommer att gratta honom när han kommer hem från fjällen.
/Linda

Inga kommentarer: