torsdag 22 mars 2012

Nu kryps det!

Nu har Hugo förstått hur man kryper. Stod och pratade i telefonen nu i kväll när han kommer utkrypandes från vardagsrummet in mot köket, hur nöjd som helst. Så dagens datum får nog stå som den dagen då Hugo lärde sig krypa.
Idag har det varit ett helt underbart väder 18 grader i skuggan kl 16.00. Är inte det lite sommartemperatur. På en vecka har vi haft vår, vinter och idag sommar. Inte lustigt att det är svårt att veta vad barnen ska ha för kläder på sig när man går ut. Men jag njuter, det är så skönt med lite varmare väder. Ulle och Wilma var här på förmiddagen och vi satt ute och drack kaffe och barnen lekte på en filt. Grabbarna blir så glada när vi går ut. Men efter att ha varit ute i över två timmar var de väldigt trötta och sov nästan en 2-timmarslur, vaknade därefter väldigt glada och nöjda.
Tyvärr så tror jag att Izabelle är på väg att bli sjuk, hon kom hem efter skolan med världens huvudvärk och kröp ner i sängen och sov i 1.5 timme vilket inte är likt henne. Sen bara låg hon i soffan helt blek i ansiktet. Tyckte inte att hon kändes speciellt febrig men då hon hade så ont i huvudet fick hon en värktablett och en halvtimme senare ville hon gå och lägga sig och då blev hon helt snurrig så jag fick leda henne upp till sängen. Tog febern som då visade 38.1, inte så mycket men hon hade ju en tablett i kroppen och hon var inte varm när hon fick den så frågan är hon inte febern precis var på väg upp? När Izabelle får feber blir hon ofta väldigt yr och har en tendens till att yra. Hoppas hon mår bättre i morgon, hon skulle spela nattfotboll i morgon som nu tyvärr blir inställt för hennes del. Hon får vara hemma och vila upp sig och hoppas på att hon blir bättre av det.
/Linda

Inga kommentarer: