söndag 5 februari 2012

sommarsemestern bokad!

Det gäller ju att vara ute i god tid då vi i år har bestämt att vi ska fira en vecka semester tillsammans med Jonas Elinor och deras tre underbara pojkar på Gotland. I går träffades vi och åt en riktigt god tre rätters middag, tack för en helt underbar och efterlängtad kväll. vi hittade ett mysigt hus eller hus och hus det var en stor bygdegård som de hyrde ut 2 mil utanför Visby. Ett hus på över 200 kvadrat. Jag tror vi behöver det då vi är 4 vuxna och 7 barn!!!! Det ska bli så roligt, barnen har aldrig åkt färja så detta ser de redan fram emot.
Det lär nog bli några fler middagar för vidare planering för vad vi ska göra under veckan, det är ju liksom halva nöjet att planera. Vi kommer att åka en vecka i juni så vi får hoppas på fint väder, det lär väl inte vara så varmt i vattnet men det kan ju vara riktigt fint då.
Just nu känns det väldigt långt till sommaren, termometern visade -25.3 grader i morse och inne hade vi så mycket som 14 grader i vardagsrummet, det var en aning kallt. Men nu har vi eldat upp värmen så det är riktigt behagligt. Solen har lyst utanför fönstret så fint att man egentligen bara skulle vilja vara ute, men då vi hade lite behov av städning har vi plockat och fixat inne i stället och nu kan vi bara mysa. Izabelle och Alice har bakat cupcakes så det blir nog lite kaffe och kaka snart. Mums!!!Jag känner äntligen att vi kan börja koppla av och se lite framåt igen. Det är en väldigt härlig känsla.
/Linda

Inga kommentarer: