måndag 9 januari 2012

Vinter





Sista dagen på jullovet visar termometern minus 7 grader och solen lyser ute, då äntligen kunde tjejerna ta fram skidorna. De har åkt hela dagen så när de kom in var de så där lagom röda och mosiga om kinderna, det är så det ska va när det är vinter. Får väl se hur länge de varar såg en prognos om över 5 grader varmt på onsdag, vi får väl hoppas att de har fel. Det är så skönt med lite snö och ljus i mörkret. I morgon börjar tjejerna skolan igen vilket de tycker ska bli kul. Få träffa lite kompisar då de under detta lov tyvärr inte har kunnat leka så mycket. De får ta igen det nu.
Som ni kan se sitter Hugo själv nu, han är så nöjd med det. Visst han kan falla bakåt rätt som det är men han satt stadigare ikväll än i morse så nu går det nog fort.

Jag saknar Richard och Victor så mycket, ska åka tillbaka till Linköping på onsdag. Bilen är på verkstad till i morgon eftermiddag så därför blir det onsdag morgon jag åker upp. Hoppas nu att det inte tillstöter något mer nu så kanske de kan sätta in en ny shunt om en vecka. Skickar några pussar över nätet till mina hjärtan på sjukhuset och säger nu god natt.
/Linda

Inga kommentarer: