söndag 11 december 2011

Lucia


Igår var det lucia i bygdegården. Tjejerna var så klart med, detta ju något som de tycker är väldigt roligt. Efteråt var det fika och lottförsäljning. Tjejerna köpte så klart lotter och vann var sin fin sak. En tomtebroderad tavla och en broderad duk. Snacka om priser för barn, de lockade med ett jättefint pepparkakshus som alla barn förmodligen ville ha, men tydligen var det ingen som vann det...Tjejerna var i varje fall väldigt nöjda och grabbarna skötte sig trots att de var helt slut. Tyvärr tog det ut sig på nattsömnen som inte blev den bästa. Man tror alltid att de ska sova längre när de lägger sig senare, men det är något som barnen i Brown-familjen aldrig har förstått sig på utan istället sover de sämre och vaknar tidigare.
Så här har vi varit vakna i några timmar nu. Det är ju Richards födelsedag i dag så vi försöker vara så tysta som möjligt och ge honom lite sovmorgon innan vi sjunger för honom med kaffe och paket på sängen.
En liten uppdatering vad det gäller Victor så fortsätter han att må bra huvudet har inte fortsatt att växa vilket känns skönt. Hoppas nu bara att vi får göra en MR på måndag nu så vi får lite mer svar.
/Linda

Inga kommentarer: