onsdag 9 november 2011

snart hemma.

victor fortsätter att må prima. Vi har nu fått se en helt annan sida av denna lilla krabat. Vi som tyckte att Victor var väldigt snäll och duktig innan har nu fått se en ännu gladare Victor. Han som tidigare kunde få riktiga skrikanfall även om de var korta och även lite stökig om natten, något som vi tolkat sen en jobbig förkylning och ett hett temprament helt enkelt hans personlighet var tyvärr huvudvärk. Det är inte annat än att man får lite dåligt samvete när man tänker på det... Men nu bara sprudlar han och det där tempramenten verkar vara borta, nu är han bara en helt vanligt liten kille som njuter av att vara bebis och bli ompysslad.
Det verkar som om vi får komma till Västervik i morgon, under förmiddagen ska vi göra ett ultraljud och vi håller nu tummarna för att det visar ett gott resultat. Det är väl inte helt säkert att man kan se något redan men vi hoppas. Med tanke på hur Victor mår så känns det som vi kommer få ett bra resultat i morgon.
Idag fyller även våran stora duktigta tjej Izabelle 11 år. Jag önskar verkligen att jag var hemma hos henne idag men Richard är på väg hem nu för att gratta henne.
/Linda

Inga kommentarer: