tisdag 24 maj 2011

Vecka 34 + 0

Då var även denna dag på väg mot sitt slut. Känns skönt nu när vi har passerat vecka 34 + 0, då är även läkarna och barnmorskorna mer nöjda om vi skulle komma till förlossningen nu vilket känns väldigt bra. Men bara för att vi tror att det skulle sätta igång igen så fort vi var hemma så kommer de nog stanna där så länge de kan...allt för att vi ska ställas inför det ena svåra beslutet efter det andra.
Nu är ju Richard hemma, då han fick ta semester från utbildningen denna vecka, men har de inte kommit på söndag måste vi ta ställning till om han kan åka till skåne igen. Tänk om man kunde spå i framtiden, vad mycket enklare det skulle vara då.
De är i varje fall full aktivitet inne i magen, så de verkar ha de livat värre. Jag tror att det är två riktigt busungar som bara har spelat oss ett spratt, förmodligen bara en försmak på vad som komma skall :)
/Linda

2 kommentarer:

Björköborna sa...

Hinner inte Richard hem så kan jag vara med på förlossningen, bara hojta ;) (Men hoppas verkligen han är hemma när det är dax såklart). Kul att ni uppdaterar bloggen så ofta, vi följer med stor spänning era uppdateringar! Kram från Christel

Micha75 sa...

Av en slump kom jag på denna blogg för några veckor sedan och har sedan dess följt den med spänning. Håller tummarna för er.
Har tänkt mycket på er och hur det går med era drömmar, men kan nu se att den har slagit in. Hoppas kunna träffa er(var ju ett tag sen) när allt har lugnat ner sig och ni kommit iordning hemma med de små. Kram på er alla/ Michaela