söndag 1 januari 2012

första dagen på det nya året.

Ja då har det nya året börjat, detta året med snö. Ja här har det snöat stora flingor idag. Alice och jag var ute i snön för att mata de vilda djuren, ja de ska ju oxå ha sitt. Var uppe igår och la sockerbetor på gärdet uppe i skogen och även utanför huset så vi ser från fönstret när djuren kommer, det tycker tjejerna är väldigt mysigt. Igår när vi kom hem efter att ha varit inne i stan och handlat stod det ett gäng och åt och i morse var det två stycken i hagen. De hade ätit helt rent under natten så därför la vi upp dubbelt så mycket idag. Tyvärr går det ju inte att se dem på kvällen då det är så mörkt men de står säkert här utanför fönstret just nu. Det känns väldigt bra att kunna ge djuren lite mat.
Fick även besök av Ulle, Nicke och lilla Wilma idag, det var väldigt trevligt och Hugo som varit ganska tvär idag blev jätteglad när han såg Wilma. Jag tror faktiskt att han saknar Victor, men vem gör inte det. Jag saknar honom och Richard så det gör ont i hjärtat. Det är inte klokt vad jobbigt det är att vara ifrån delar av familjen, vi ska ju vara tillsammans. Men imorgon åker vi till linköping och förmodligen blir det så att Victor blir kvar lite till på sjukhuset så då stannar jag kvar.
Har i varje fall tyckt att det varit mysigt att få vara hemma lite och bara tagit hand om tjejerna och Hugo. Vi har haft filmkväll varje kväll och i kväll är det änglagård som gäller, vi får väl se vem som somnar först i soffan den här kvällen. Men snart är det dags för skola och nya rutiner får komma igång igen. Men nu passar vi på att njuta av deras jullov och tänja lite på reglerna.
/Linda

Inga kommentarer: